Vaartdijk 3N
1521 HR Wormerveer
Mob.: 06-25005123
info@fredtock.nl
Fred
Tock

Wie is Fred Tock

Fred Tock is de naamgever van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Fred Tock. Het bedrijf is opgericht in 2001 en is gevestigd in Wormerveer. Stuurhut 18Het bedrijf voert alle reguliere werkzaamheden op het gebied van timmer- en onderhoudswerk uit, waaronder ook metselwerk. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het leveren van draai-/kiepramen, machinale houtbewerking etc.

Hang- en sluitwerk volgens Politiekeurmerk wordt volgens de geldende kwaliteitsnormen geplaatst. Voor het oplossen van problemen met bestaand hang- en sluitwerk bent u in vertrouwde handen.

In Wormerveer is de werkplaats gevestigd, waarin een machinepark ter beschikking is voor de uitvoering van de meest uiteenlopende opdrachten. Daarbij kunt u denken aan de levering van ramen, deuren en kozijnen, inclusief beglazing. Maar ook aan specialistisch timmerwerk voor bijv. restauraties zoals sierlijsten, ramen met roedenverdeling. Kortom: alles wat u in de Monumentenzorg kunt tegenkomen.

Bent u geïnteresseerd in mijn producten, dan hoop ik dat u contact met mij opneemt via het contactformulier op deze website. Het eerste contact en offerte zijn altijd vrijblijvend.