REVIEW

AANBOD
DRAAIKIEPRAMEN

Het verbeteren van ventilatiemogelijkheden vooral in oudere woningen, wordt steeds meer gevraagd. Hiervoor kan een bestaand, naar buiten draaiend raam worden aangepast. Dit raam wordt vervangen door een draaikiepraam, dat naar binnen draaiend is en waarbij maximaal 4% daglicht verloren gaat.

Het draai-/kiepraam biedt daardoor veel gebruikersgemak (ramen zijn immers dan gemakkelijk aan twee zijden te zemen), en de constructie is 100% waterdicht.

HANG- EN SLUITWERK

Inbrekers houd je natuurlijk het liefste buiten de deur. Het plaatsen van hoogwaardig hang- en sluitwerk kan hierbij uiteraard goed helpen. Ik adviseer u hierin graag en plaats het ook voor u.

Ook voor problemen met bestaand hang- en sluitwerk ben ik graag tot uw dienst. Niet sluitende deuren, lekkende ramen etc. kunnen voor veel overlast zorgen en die zorg neem ik graag uit uw handen.

Het geleverde hang- en sluitwerk is in nieuwe situaties altijd voorzien van het Politiekeurmerk. In bestaande situaties kan dit niet altijd het geval zijn. Ik adviseer u graag, gebaseerd op uw specifieke situatie.

SPECIALISTISCH TIMMERWERK

Ook voor specialistische opdrachten op het gebied van timmer- en onderhoudswerk kunt u bij mij terecht. Daarbij te denken aan aparte kozijnen ramen en deuren zoals rond en met schuine hoeken en kunt u denken aan restauraties van monumenten, scheepsbetimmering en levering van interieurs.

Alles uiteraard op maat gemaakt en in eigen werkplaats. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

KAART
CONTACT

    NAAM

    E-MAIL

    BERICHT